Administratiekantoor Tilburg

"Boekhouden wordt zo wel erg makkelijk."
Bel ons
+31 (0) 6 364 522 85
Bezoek ons
Goirkestraat 72-02 Tilburg
Email ons
info@serusfinance.nl
Open ma t/m vr
9:00 uur tot 17:00 uur

Disclaimer

Disclaimer

Hoewel aan alle pagina’s van de website van Serus Finance de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Serus Finance aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Serus Finance, dat daarom voor de inhoud van de pagina’s van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Serus Finance is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Serus Finance bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Serus Finance wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo’s, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Serus Finance. Het gebruik van het logo van Serus Finance is alleen toegestaan na toestemming van Serus Finance.

Serus Finance hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Serus Finance wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen, worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Voor vragen over de website verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.